ForMe in het AD!

30 september 2023

Ouders starten plannen voor wooninitiatief: ‘Het is niet gezond als ze altijd bij hun ouders blijven wonen’

Het is vooralsnog een stip op de horizon. In 2027 moet er voor de vriendengroep van ForMe een plek zijn, waar zij samen kunnen wonen. De vriendengroep bestaat uit jongeren met een beperking. Hun ouders maken zich hard voor een wooninitiatief, het liefst in Pijnacker. ,,Je gunt ze een eigen leven.”

Sylvia Dijkshoorn en Sylvia van Leeuwen van Stichting ForMe zijn bezig met een wooninitiatief voor jongeren met een beperking.

Nazomeren: kamperen & barbecueën!

30 september 2023

De jongeren van ForMe hebben in september een heerlijk weekend doorgebracht in 2 safaritenten 🏕️☀️ Dit was een leuke afwisseling en is goed bevallen 👊🏼
Ook hebben we deze maand nog net met mooi weer gebarbecued. Gezellig met de jongeren, begeleiders, vrijwilligers, ouders en brussen. We hebben spellen gespeeld, gelachen, bijgekletst en heerlijk gegeten. Een mooi en lekker moment met z’n allen ☀️🤩

 

 .
Op zoek naar een plek/gebouw voor ons wooninitiatief. Help je mee?

31 maart 2023

 

 .
Kerstgroet

23 december 2022

 .
5-jarig jubileum ForMe!!

3 februari 2022

Vandaag viert St ForMe haar 5-jarig jubileum!! Dat doen we feestelijk met taart en presentjes. Nieuwsgierig geworden hoe we dat doen… hieronder lees je meer.
De taart delen we uit aan onze jongeren, begeleiders en vrijwilligers. Voor de presentjes willen we jullie vragen mee te denken.
Na 5 jaar spelmiddagen en logeerweekenden zijn we sinds kort ook actief met het wooninitiatief. De plannen zijn al in een projectplan gegoten en contacten met gemeenten, woningbouwverenigingen & projectontwikkelaars zijn gelegd. Dat ging nog makkelijk.
De uitdaging nu is om een stuk grond of een pand te vinden in de regio Delft waar wij het wooninitiatief kunnen realiseren. Willen jullie met ons meedenken? Kijk om je heen, leg je oor te luisteren, boor contacten aan en reik ons ingangen of plekken aan voor ons wooninitiatief.
Onze circa 15 toekomstige bewoners zullen jullie dankbaar zijn. Mooiere presentjes kunnen ze niet krijgen 😊🎁
Mail je ideeën naar Info@stichtingforme.nl!
Delen waarderen we enorm.
Kan een afbeelding zijn van ‎de tekst '‎N Gefeliciteerd ällemaal! بوهة ForMe 5 jaar!‎'‎

 

 .
Kerstgroet

24 december 2021

 

 .
7 december vrijwilligersdag

7 december 2021

Vandaag een extra bedankje voor onze vrijwilligers: ontzettend bedankt voor jullie enthousiaste inzet!! 💪🏼🤩

 

 .
 Kan een afbeelding zijn van 1 persoon en tekst
Collecteren

18 november 2021

Met z’n allen, ieder in zijn/haar eigen wijk, lopen we dit jaar mee met de collecte voor het gehandicapte kind. De helft van de opbrengst van onze collectebussen is voor onze stichting. www.stichtingforme.nl
Meehelpen kan nog steeds. Scan de QR code op de foto en help mee!! Alvast dank!! 🙏.

 

 .
Logeerweekend Vlugtenburg september 2021

29 september 2021

Dit heerlijke weekend waren de jongens en meiden van ForMe terug naar waar het logeren (in 2018 alweer) is gestart: Strandpark Vlugtenburg!
Het weer was fantastisch! ️ Daar hebben we dus goed gebruik van gemaakt. Veel spellen buiten gedaan zoals Jenga en petanque. En ook lekker het strand op geweest met de strandrups 🤩
 .
Nieuwjaarswensen

 

 

 

Kerstgroet

Eerste logeerweekend van 2 nachten

24 september 2019

Dit weekend hebben de ForMe kinderen/jongeren voor het eerst 2 nachten gelogeerd! Ze hebben zich goed vermaakt en volop genoten van een timmerworkshop robot bouwen, andere gezellige activiteiten samen en natuurlijk van het mooie weer. ☀️??

 

 

Logeerweekend maart 2019

29 maart 2019

Dit mooie weer doet ons denken aan… ons logeerweekend van afgelopen februari. Genieten was dat! We kijken al uit naar de volgende in april…

 

 

Nieuwjaarswensen

17 december 2018

OP EEN SPETTEREND 2019 MET MOOIE SPELMIDDAGEN EN LOGEERWEEKENDEN!!

Uitreiking cheque Maaslandloop 2018 aan Stichting ForMe

9 december 2018

Gisterenmiddag was het dan zover: de uitreiking van de Maaslandloopcheque. Een cheque van €37.412! Nòg meer dan verwacht, echt fantastisch!!! Dank je wel organisatie van de Maaslandloop Estafette.

De kinderen die spelen en logeren bij ForMe, ouders, begeleiders, vrijwilligers en een paar enthousiaste lopers/fietsers waren ook aanwezig bij dit overweldigende moment. Het was nog even spannend wat het eindbedrag zou worden. De eerste cheque had een waarde van €31.700 en daar kwam nog eens een bedrag van €5.712 bovenop. We hebben met z’n allen genoten van dit mooie moment.

Nogmaals dank aan alle deelnemers en sponsoren van de Maaslandloop.

 

Wist-je-datjes

2 december 2018

Zo aan het einde van het jaar delen we graag een aantal feiten en weetjes.

Wist-je-dat:

 

  • Het eerste jaar logeren er al weer op zit
  • Alle 3 de logeerweekenden een groot succes waren
  • In 2019 de logeerweekenden uitgebreid gaan worden
  • We met het uitbreiden nog bezig zijn
  • We 2018 in december afsluiten met de 11e spelmiddag van het jaar
  • We al 2 jaar spelmiddagen organiseren
  • Er leuke spellen en uitjes bedacht worden door de begeleiders
  • We enorm blij zijn met ons huidige team van begeleiders.
  • Er 2 nieuwe begeleiders bij gekomen zijn: Rowan en Patricia
  • Bianca een stapje terug doet bij ForMe.
  • Ze gelukkig wel actief blijft achter de schermen en als invaller
  • Anja als algemeen bestuurslid is afgetreden
  • We haar veel plezier wensen met haar baan
  • Het bestuur voorlopig doorgaat met 4 leden
  • We op 8 december tussen de spelmiddagen in de cheque van de Maaslandloop uitgereikt krijgen!!
  • We nog steeds enorm blij zijn dat we het goede doel van de Maaslandloop 2018 mochten zijn
  • Team ForMe in 2019 weer in actie komt tijdens de Maaslandloop. Gewoon omdat we het leuk vinden en wij ook graag een ander goed doel steunen: stichting Avavieren!
Tweede logeerweekend

1 oktober 2018

Op 22 & 23 september was er weer een ForMe logeerweekend. Acht kinderen verbleven voor het eerst in de nieuwe zorgbungalows van Strandpark Vlugtenburg. Wat een aanwinst voor dit park en wat een mooi werk van stichting Avavieren! De zorg verliep soepel en de zelfstandigheid van de kinderen was optimaal.

Het was een gezellig weekend waarin de kinderen veel spellen met elkaar hebben gespeeld. Ook hebben ze mooie vliegers gebouwd die misschien wel zo sterk zijn dat ze de volgende keer in november gebruikt kunnen worden.

 

 

Barbecue 2018

1 september 2018

Vanavond hebben we weer genoten van onze jaarlijkse barbecue samen met alle kinderen, broers, zussen, ouders, begeleiders en vrijwilligers. Het was heel gezellig!

 

Mooie herinneringen aan de Maaslandloop

22 juni 2018 18:00 uur

Op dit moment twee weken geleden vond de 10e editie van de Maaslandloop estafette plaats en waren we als team ForMe al een mooi eind onderweg. We hebben deze mooie ervaring nog vers in gedachten. Een aantal uitspraken van onze teamleden vinden we te mooi om niet met jullie te delen.

Leone bekent: ‘Ik deed mee met de Maaslandloop voor mijn zoon. Zodat hij later met zijn vrienden samen kan wonen op een geschikte plek. Hoe kon ik weten dat ik door deze fantastische en bijzondere ervaring beloond zou worden met niet alleen een prachtig bedrag voor stichting ForMe, maar ook 18 nieuwe vrienden!

Daan zegt deze loop is uniek: ‘In de 15 jaar dat ik hardloop, heb ik aardig wat evenementen gedaan, maar geen een zoals de maaslandloop. Ondanks dat je loopt in aparte teams heerst er saamhorigheid en is er te voelen dat iedereen zich inzet voor het zelfde goede doel. Ik heb van elke kilometer genoten, en kan niet wachten tot MLL 2019’

Simone glimlacht en zegt: ‘Het was een onwijs gave beleving! Ben na twee weken nog steeds aan het nagenieten! Volgend jaar weer!

Suzanne belooft: ‘Ik besloot me aan te melden als fysio omdat het me een hele toffe en leerzame ervaring leek voor de opleiding. Hierbij ben ik in een team vol onbekende mensen beland, waarbij ik binnen 2 dagen het idee had ze al jaren te kennen. Heb onwijs genoten van deze dagen en mensen,  had ze voor geen goud willen missen en ben blij dat ik mee heb mogen gaan voor zo’n mooi doel! Als jullie me volgend jaar weer nodig hebben ben ik van de partij!

Maaslandloop

9 juni 2018

Gisteren was het eindelijk zover! Het moment waar wij al maanden naar uitkeken en sommigen van ons voor hebben getraind; de start van de Maaslandloop! 360 km afleggen in estafettevorm met als goed doel onze eigen Stichting ForMe! Smorgens werden alle teams door de kinderen van basisscholen de Groene Oase en de Aloysiusschool in Maasland uitgezwaaid. En uiteraard stonden er ook een paar kinderen van Stichting ForMe langs de lijn om alle teams aan te moedigen.

Vanmiddag kwamen alle teams weer aan in Maasland waar ze werden onthaald door hun familie en vrienden. Ook daar waren weer kinderen van Stichting ForMe om iedereen te verwelkomen en toe te juichen. Wat hebben we als team genoten onderweg om deze prestatie neer te zetten, en hoe bijzonder is het om dit te doen voor je eigen Stichting!

We zijn heel dankbaar dat dit mogelijk is gemaakt, daarom willen we graag een dankwoord uitspreken aan het bestuur van de Maaslandloop die ons uitgekozen heeft als goede doel dit jaar! Daarnaast alle lopers, fietsers, verzorgers, chauffeurs, koks en alle anderen die belangeloos hebben meegedaan en geld hebben opgehaald voor ForMe. En uiteraard, last but not least, willen we iedereen bedanken die ons en alle teams heeft gesponsord! We zijn supertrots en zeer onder de indruk van het bedrag wat is opgehaald! Hierbij een overzicht van alle sponsors die team ForMe hebben gesponsord.

Estafetteloop om te oefenen

31 mei 2018

Gisterenavond heeft een deel van ons ForMe team een estafetteloop van 30 km gelopen / gefietst. Het was een mooie route en oefening. Vandaag over 1 week zitten we al midden in het 360 km lange avontuur van de Maaslandloop!

Wilt u sponsoren? Dit kan nog steeds…. kijk op:                                                                                       https://stichtingforme.nl/doneer-voor-de-maaslandloop-2018/

 

 

Eerste logeerweekend 21/22 april 2018!

23 april 2018

Afgelopen weekend hebben 7 ForMe kinderen genoten van hun eerste logeerweekend. Er werd gelogeerd bij Strandpark Vlugtenburg. Zowel de kinderen als de begeleiders hebben het erg naar hun zin gehad en kunnen niet wachten tot het volgende logeerweekend begint! We kijken dus terug op een zeer geslaagd weekend.

Fantastisch nieuws! Stichting ForMe is het goede doel van de Maaslandloop 2018!

25 november 2017

En daar blijft het niet bij, want ouders en vrienden van stichting ForMe gaan de sportieve uitdaging aan en doen mee aan de Maaslandloop met een eigen team.

Genoeg enthousiasme en sportiviteit bij de deelnemers van ons team tijdens de informatieavond. Met als resultaat dat ons team al bijna rond is. Wil je ook iets bijdragen? Zelf meedoen, een sponsoractie opzetten of iets doneren, het kan allemaal. Sponsoring en donaties komen ten goede van de kinderen van stichting ForMe.

De Maaslandloop is een recreatieve non-stop hardloopestafette met een afstand van maar liefst 360 km door Midden-Nederland. Op 8 & 9 juni 2018 vindt deze loop plaats met start en finish in (hoe kan het anders) Maasland op het terrein van voetbalvereniging MVV.

De Maaslandloop geeft kinderen hoop!

Actie voor ForMe bij Albert Heijn Nootdorp

11 september 2017

Wanneer u boodschappen doet bij Albert Heijn Nootdorp kunt u bij de emballage onderstaande flyer zien hangen. Deze mag daar van 11 september tot en met 8 oktober hangen! We hopen op een mooie opbrengst en houden u uiteraard op de hoogte!

Barbecue

9 september 2017

Vanavond hebben we met de kinderen, begeleiders, vrijwilligers, broers, zussen en ouders genoten van een barbecue.
Het weer werkte gelukkig mee, het eten was lekker en iedereen had het naar zijn/haar zin!
Allemaal bedankt voor de gezelligheid en alle hulp!

Facebook paging ForMe

31 augustus 2017

Vanaf vandaag zijn wij ook op Facebook te vinden!

Like ons op Facebook. Delen mag uiteraard ook!

Opbrengst collecte Oranje Fonds en ForMe

11 juli 2017

De opbrengst van onze collecte voor het Oranje Fonds was in totaal € 438,57. De helft van dit bedrag € 219,29 is voor Stichting ForMe.

Alle collectanten van stichting ForMe super bedankt!

Collecte Oranje Fonds en ForMe

28 mei 2017

De Oranje Fonds Collecte is dé collecte voor een sociaal en betrokken Nederland. Met de collecte steunt het Oranje Fonds maatschappelijke organisaties en laten deze zien hoe belangrijk zij zijn voor velen. In de week van 22 t/m 28 mei 2017 hebben wij van Stichting ForMe met verschillende mensen en ook kinderen van ForMe collecte gelopen voor het Oranje Fonds in de gemeente Nootdorp. De helft van deze opbrengst komt ten goede aan Stichting ForMe! Hoeveel de opbrengst is zal binnenkort bekend worden gemaakt.

Spelmiddag 13 mei 2017

13 mei 2017

Nadat de Haaien vanmiddag waren gearriveerd zijn ze onder begeleiding pannenkoeken gaan bakken. Het was een hele klus, maar het was de moeite waard: de pannenkoeken smaakten heerlijk! De kinderen hebben daarna gespeeld in de ballenbak en in de gymzaal en ook is er een filmpje gekeken. Als afsluiting hebben de Haaien met z’n allen een prachtig spandoek gemaakt waar een grote haai op is te zien en heeft iedereen ‘m gesigneerd met z’n eigen naam.

De Robots waren door omstandigheden deze keer met een kleiner groepje, maar dat mocht de pret niet drukken. Ze zijn eerst even naar de kinderboerderij geweest en wilden toen al snel weer terug om verstoppertje te spelen. Voor het eten hebben ze vandaag zelf gezorgd. De Robots hebben zelf pizza gemaakt. Toen deze klaar was en in de oven stond hebben ze zich vermaakt met voetballen. Toen de pizza klaar was hebben de Robots smakelijk gegeten.

Het was een leuke dag en alle kinderen vonden het veel te snel voorbij gegaan.

Opbrengst actie Albert Heijn Wateringseveld

2 mei 2017

De actie bij de emballage in Albert Heijn Hogeveld in de Wateringsveld heeft ForMe € 164,- opgeleverd! Dat is een geweldig mooi bedrag waar we heel blij mee zijn. Hartelijk dank aan iedereen die hieraan heeft bijgedragen!

Spelmiddag 8 april 2017

8 april 2017

Vandaag hebben de Haaien voor het eerst met elkaar geluncht. Er werden tegen een gereduceerd tarief patatjes en een snack gehaald bij Cafetaria Franky in Delft (http://cafetariafranky.nl/). De kinderen hebben hier op de locatie Willem Felsoord gezamenlijk van genoten. Wat een feest om zo met elkaar te lunchen! Na de snack was er nog een gezond stuk fruit als toetje voor de kinderen, gesponsord door de ouders van Ben. Daarna zijn de kinderen druk geweest met snoozelen, in de ballenbak spelen, een filmpje kijken, op de trampoline springen, knutselen en zijn er spelletjes gedaan waaronder in de gymzaal.

Nadat de Haaien moe maar voldaan naar huis waren gegaan was het de beurt aan de Robots. Zij waren er al snel over uit dat er gevoetbald moest worden! Er is een echte wedstrijd gespeeld: Ajax tegen Feyenoord! Na deze spetterende wedstrijd was er een momentje van rust en ook tijd voor limonade. De Robots hebben nog verstoppertje gedaan en zijn daarna naar Cafetaria Franky gewandeld om daar gezamenlijk te genieten van patat met een snack en wat te drinken. Op het Willem Felsoord was er voor de robots ook een gezond toetje in de vorm van fruit.

Bedankt begeleiders, kinderen en ouders en een speciale dank aan Cafetaria Franky en de ouders van Ben. Alle kinderen van zowel de Haaien als de Robots en de begeleiding waren het erover eens: het was een geslaagde dag!

Actie voor ForMe bij Albert Heijn Wateringseveld

27 maart 2017

Wanneer u boodschappen doet bij Albert Heijn Hogeveld in Wateringseveld kunt u bij de emballage onderstaande flyer zien hangen. Deze mag daar de maand april hangen! We hopen uiteraard op een mooie opbrengst!

Eerste spelmiddag 18 maart 2017

18 maart 2017

Op zaterdagmiddag 18 maart 2017 zal de eerste officiële spelmiddag van Stichting ForMe plaatsvinden. Van twaalf uur tot kwart voor vier zal de eerste groep met de jongere kinderen van start gaan. Zij worden opgevolgd door de jongeren die tussen kwart over vier en acht uur tijd met elkaar doorbrengen. Na de succesvolle nieuwjaarsbijeenkomst hebben de kinderen er heel veel zin in en ze kunnen dan ook niet wachten tot het zo ver is.

Lekker stoeien in de ballenbak

Lichtjes ontdekken

De eerste spelmiddag wordt gevierd met taart

Begeleiders spelmiddagen aangenomen

7 maart 2017

De afgelopen weken hebben wij gesproken met meerdere enthousiaste kandidaten, die zich willen inzetten als begeleiders voor onze Stichting. We zijn heel blij vandaag te kunnen melden dat we 3 begeleiders hebben aangenomen! Deze dames gaan zich tezamen vol passie in zetten om onze kinderen onvergetelijke momenten te bezorgen. Wij wensen Bianca, Megan en Nikki veel plezier en succes!

Inschrijving Stichting ForMe bij de notaris

3 februari 2017

Naar deze dag hebben wij als bestuur maanden uitgekeken en vandaag was het eindelijk zo ver. We zijn naar de notaris geweest om te tekenen: Stichting ForMe is officieel!

We hebben maanden hard gewerkt aan de benodigde documenten en vele vergaderingen gehad. Wat zijn we trots op hetgeen we tot nu toe al samen hebben gedaan! We gaan vol enthousiasme en energie verder om ons mooie initiatief tot een groot succes te maken.

Nieuwjaarsbijeenkomst met Ipse de Bruggen

28 januari 2017

Op 28 januari 2017 hebben we samen met Stichting Ipse de Bruggen een nieuwjaarsbijeenkomst gehouden aan het Willem Felsoord in Delft. Deze bijeenkomst was voor ouders en kinderen die geïnteresseerd zijn in onze Stichting ForMe. Er is gesproken over de spelmiddagen, logeerweekenden en zelfs al even gefilosofeerd over de toekomstdroom: het wooninitiatief. Er zijn veel vragen gesteld door de ouders, welke door Stichting ForMe en Stichting Ipse de Bruggen zijn beantwoord. Ondertussen waren de kinderen met elkaar het pand aan het ontdekken. Er is gespeeld, gesnoozeld en veel plezier gemaakt. De ouders hebben na afloop met elkaar en beide Stichtingen nog fijne gesprekken gehad en de kinderen hebben allemaal genoten. Het was een heel fijne middag waar we als bestuur met een goed gevoel op terug kijken.